Verpleegkundige praktijk

De Heldere Maan

Paramedisch Specialist Autoimmuun en Chronische ziekten

Een indicatie is een heel beperkte manier van kijken naar pijn en ongemak. Ik vraag naar jouw hoofdklacht, want ja, wat verknalt jouw leven het meest? Is het de onvoorspelbare hoofdpijn, moeheid afgewisseld met honger, of ........ (vul zelf in). 

Enkelvoudige klachten zijn vaak het resultaat van een lichamelijk trauma waarvan de wond nog niet op alle lagen is genezen, zoals een blessure. Dit heeft meestal tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. Meervoudige symptomen geven aan dat de therapie uit meerdere onderdelen bestaat. Het doel is om deze spiraal te doorbreken. Per onderdeel werk ik naar de oplossing toe. Ook hele complexe aandoeningen begint met de eerste stap.

Een reis van duizend mijl begint bij de eerste stap.

Bij elke cliënt die zich zo goed voelt dat mijn behandelingen overbodig worden gaat bij mij de vlag uit! Die cliënten hebben geleerd het eigen lijf te onderhouden met zelf toe te passen vaardigheden.

Zowel behandelaar als patiënt moeten luisteren naar de uiting van een lichamelijke klacht. Symptomen wijzen de weg naar de oorsprong. Pak de bron aan.

Vreemde vragen bestaan niet als het om jouw gezondheid gaat.
Want alles werkt zoals je ooit gevoeld hebt, waar zit dan de blokkade? Om daar achter te komen heb ik juist de vreemdste details nodig. Waar andere je geen oplossing aangeboden zit voor mij een uitdaging. Vrijwel ieder mens is geboren met een lichaam waar alles functioneert.
Dat je zo ziek werd was niet jou schuld maar het gevolg van vervuiling of verwonding op celniveau. Zeker niet pech of slechte genen! Je was eens springlevend en blij. Je hebt zelf de keuze om beter te worden. Dus wacht niet langer en neem contact op.

Wil je weten wat je krijgt bij een afspraak, bel of lees Wat krijg je?

 

Sylvia - na 40 jaar migrainevrij

40 jaar lang heb ik hoofdpijn gehad. Katinka heeft het met de massages eg kunnen halen. Eerst voor twee dagen na de massage. Door de behandelkuur had ik al snel geen hoofdpijn meer. Na een aantal weken had ik geen hoofdpijn meer. Na 6 maanden behandeling kon ik op vakantie zonder hoofdpijn! 

Thea, nu vrij van Endometriose

Na een lang en zwaar medisch traject voor behandeling van endometriose ben ik hier terecht gekomen. In de westerse geneeskunde was het maximale bereikt. Door behandelingen bij Katinka kan ik nu een pijnvrije menstruatie beleven. Fantastisch! Ben zelfs niet meer chagrijnig J Ik voel mijn lichaam beter en heb tips hoe ik het kan verbeteren. Echt een aanrader! Bedankt!! 

Thea – endometriose –

Martha - Leaky Gut Syndrome

Ik ben zo blij dat ik Katinka heb gevonden. Jarenlang darmproblemen met krampen gehad die uren aanhielden. De laatste jaren had ik deze 2x per week en moest thuis blijven in de buurt van de toilet. Had ik geluk dan duurde de aanval 2 uur had ik pech dan duurde deze aanval som 4 a 5 uren. Daarna was ik heel moe. In ieder geval na de 1e behandeling bij Katinka zijn de darmkrampen weggebleven en soms voelde ik iets op de achtergrond. Het is nu bijna 2 maanden geleden na de 1e behandeling en het is (durf het bijna niet te zeggen) zo goed als weg. Ik kan weer dingen ondernemen afspraken niet hoeven afzeggen of doktersafspraken niet na kunnen komen wanneer er een aanval spontaan op kwam zetten. Mijn man vroeg altijd wat heb je gedaan of gegeten na een aanval en ik kon alleen maar zeggen dat ik gewoon hetzelfde gegeten of gedronken had zoals ik iedere dag doe. Waarom ik dit bericht hier op FB zet omdat ik dit wil delen met zovele mensen met de klachten die ik heb gehad en dat Katinka jouw kan helpen 

- Martha - Leaky Gut Syndrome & spastische darm

Anne - slapeloosheid

Echt bizar hoe goed Katinka alle pijnlijke punten van je lichaam kent. Heerlijk dat alles weer los gemasseerd wordt.

Ik had al een lange tijd last van slaapproblemen. Katinka heeft ervoor gezorgd dat ik s'nachts niet lang meer wakker lig en ik weer een acceptabele slaap heb. Verder ook veel tips om beter met bepaalde situaties om te gaan. Ik ben zeer tevreden met het tot nu toe bereikte resultaat! Bedankt.

- Anne - Slapeloosheid