Verpleegkundige praktijk

De Heldere Maan

Paramedisch Specialist Autoimmuun en Chronische ziekten

Een indicatie is een heel beperkte manier van kijken naar pijn en ongemak. Ik vraag naar jouw hoofdklacht, want ja, wat verknalt jouw leven het meest? Is het de onvoorspelbare hoofdpijn, moeheid afgewisseld met honger, of ........ (vul zelf in). 

Enkelvoudige klachten zijn vaak het resultaat van een lichamelijk trauma waarvan de wond nog niet op alle lagen is genezen, zoals een blessure. Dit heeft meestal tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. Meervoudige symptomen geven aan dat de therapie uit meerdere onderdelen bestaat. Het doel is om deze spiraal te doorbreken. Per onderdeel werk ik naar de oplossing toe. Ook hele complexe aandoeningen begint met de eerste stap.

Een reis van duizend mijl begint bij de eerste stap.

Bij elke cliënt die zich zo goed voelt dat mijn behandelingen overbodig worden gaat bij mij de vlag uit! Die cliënten hebben geleerd het eigen lijf te onderhouden met zelf toe te passen vaardigheden.

Zowel behandelaar als patiënt moeten luisteren naar de uiting van een lichamelijke klacht. Symptomen wijzen de weg naar de oorsprong. Pak de bron aan.

Vreemde vragen bestaan niet als het om jouw gezondheid gaat.
Want alles werkt zoals je ooit gevoeld hebt, waar zit dan de blokkade? Om daar achter te komen heb ik juist de vreemdste details nodig. Waar andere je geen oplossing aangeboden zit voor mij een uitdaging. Vrijwel ieder mens is geboren met een lichaam waar alles functioneert.
Dat je zo ziek werd was niet jou schuld maar het gevolg van vervuiling of verwonding op celniveau. Zeker niet pech of slechte genen! Je was eens springlevend en blij. Je hebt zelf de keuze om beter te worden. Dus wacht niet langer en neem contact op.

Wil je weten wat je krijgt bij een afspraak, bel of lees Wat krijg je?

 

Rowan - depressie, nachtmerries, angsten

Bijna een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou met veel klachten, geesteljik én lichamelijk. Ik begon me na een aantal behandelingen als snel weer als mezelf te voelen, misschien nog wel beter als ik ooit was.

Ik vind het zo fijn om soms toch nog, ook al gaat het zo goed met mij, lekker bij jou te komen voor een APK keuring :). Bedankt!

- Rowan - depressie en angsten

Valerie - lymfedetox na chemokuur

Je hebt mijn geteisterde wezen weer overeind geholpen, met aandacht en deskundigheid, afval helpen afvoeren en energie doen stromen. Het doet veel goed!! Dank en liefs,

- Valérie - lymfedetox na chemokuur

Sytze, nu vrij van hooikoorts

Doel was om hooikoorts te verminderen. Na 3 behandelingen was al merkbaar resultaat. Nu geen behoefte meer om anti hooikoorts medicijnen in te nemen. Kundig!  

Sytze – Hooikoorts -

Sandra, kan weer lange wandelingen maken

Bedankt voor de behandeling! Na een jaar tobben met een pijnlijke voet kan ik nu zelfs weer op hakken lopen!

Sandra – Blessure middenvoetsbeen - 

Carla - Lymfe schoonmaken

Het is heerlijk even een moment rust te nemen. Loslaten wat zich ongemerkt in de loop der tijd heeft vastgezet tot het lichaam begint te protesteren. Je hebt het fingerspitzegefül en de toewijding.

- Carla - lymfe reinigen

Simon - Slijmbeursontsteking

De pijnlijke frozen shoulder is zonder medicijnen of injecties verholpen :). Met jouw hulp heb ik volledig kunnen meedoen met de taptoe en kunnen genieten.

- Simon - frozen shoulder/ slijmbeursontsteking