Verpleegkundige praktijk

De Heldere Maan

De schakel tussen westerse geneeskunde en natuurgeneeskunde

Onduidelijke lichamelijke of mentale symptomen, waar niemand een verklaring voor lijkt te vinden. Het kunnen actuele klachten of van wat langer geleden, de impact kan bij beiden heftig zijn.

Ik pluis dit samen met je uit. Net zo lang tot ik weet wat een lichaam doet en vraagt. Zonder medisch jargon leg ik alles uit, net zo lang tot dat jij je lichaam en klacht begrijpt. Onduidelijke of onbegrepen lichamelijke klachten geven altijd vraagtekens. Geen zweverig gedoe; interventies die allemaal evidence based zijn (wetenschappelijk aangetoond). 

Het is belangrijk dat je weet wat in je lichaam gaande is. Kennis over fysieke processen en begrijpen geeft betere keuzes. Het maakt je mondiger op cruciale momenten. De kennis is altijd wetenschappelijk onderbouwd en onderdeel van één van de wereldkundige geneeswijzen.

Over mijn expertises van auto-immuunziekten en ontstekingen vertel ik je meer bij de blog artikelen. 

Ik ben Katinka Hagenaar, verpleegkundige, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, met een roeping om iemand verder te helpen in zijn gezondheid als alle andere opties tekortschieten.

Kennisoverdracht, kundig handelen en educatie zijn mijn kernwaarden en de basis van effectieve zorgverlening. Niemand is een nummer. Niemand is een statistiek. Aangevuld met wetenschappelijk aangetoonde inzichten en interventies zijn nu sleutelwoorden in mijn zorgverlening. Met 20 jaar ervaring in het reguliere werkveld heb ik in 2015 mijn eigen particuliere praktijk geopend. Ik hoop jou ook te ontmoeten in mijn praktijk. Geen zweverig gedoe, wel aanpakken.

 

Om mijn hele CV op te dreunen heb je niet zoveel aan de recensies geven je een schat aan informatie. 

 

 

Laten we die vraag eens omdraaien. Wat is jouw gezondheid je waard?
Het is een investering in je kwaliteit van leven. Met een lichaam vrij van blokkades en rust in je hoofd is het leven makkelijker en leuker. Van mijn kant heb ik geinvesteerd in een contract met de beroepsvereniging en de zorgverzekeraars zodat de behandelingen vergoed worden. De tarieven vindt je op deze bladzijde.

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en een basisbehandeling.

Inzicht in jouw klachten en medische geschiedenis geven alle informatie. De basisbehandeling is een massage om de lichamelijke blokkades te verkennen. Deze informatie wordt samengevoegd tot een persoonlijk behandelplan gericht op de hoofdklacht.

Vervolgafspraken bevatten altijd het persoonlijke behandelplan aangevuld met het vergroten van jouw kennis en andere oplossingen zodat je tussen de afspraken door jezelf leert behandelen. Bij elke afspraak evalueren we samen het persoonlijk behandelplan en effecten op de hoofdklacht, om dit uiteindelijk weg te nemen.  

Cliënten die behandeling ontvangen kunnen altijd tussentijds vragen stellen. Via email of Whatsapp krijg je binnen 24 uur reactie.

Benieuwd naar jouw persoonlijke plan?

Vraag vandaag nog een informatie aan.
Informatief, gratis & vrijblijvend

De nieuwste blog als eerste lezen?

Anouschka - darmpoliep

Ik wil je ook even laten weten, dat het heel goed met mij gaat. Vorige week heb ik weer een colonoscopie gehad in het ziekenhuis. Mijn darmen zien er nog steeds schoon uit. Alleen is het jammer dat je na die darminspectie weer opnieuw kunt beginnen om je darmflora goed te krijgen. Maar dat komt weer goed.

Ik doe inmiddels veel vrijwilligerswerk en ben lekker actief. Ik heb van jou in ieder geval wel geleerd om goed op mijn lijf te letten...... 

- Anouschka - Darmpoliepen

Angelique, nu vrij van Migraine

Ik was ten einde raad en wist niet waar ik naar toe moest. Had alle kanalen geprobeerd. Ik ben blij dat ik je heb ontmoet. Je bent erg kundig en professioneel. Je denkt mee, begrijpt me en veroordeelt niet. Ik ben op de goede weg. Ik voel me beter, krachtiger en energieker!

Angelique – Migraine -

Aandacht kennis vergroten draagkracht kunde empowerment zelfgenezend vermogen tijd uitleg warmte begrip oplossingen

De Heldere Maan is aangesloten bij de BATC en is ingeschreven als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Hiermee komt de behandeling in aanmerking voor vergoeding van de verzekeraar. Dit is een beroepsvereniging die uitgaat van vijf principes die gezondheid optimaliseren. Voor meer over de vijf principes klik hier